VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Zobrazit více...
Rafaelo
Potřebné ingredience
Ingredience: 200 g kokosové moučky, 2 dl slazeného kondenzovaného mléka, oloupané mandle
Postup přípravy
V míse vypracujeme z kokosu a mléka bílou hmotu, necháme 30 minut v chladničce vychladit. Do kousků těsta balíme oloupanou mandli a kousky vyvalujeme jako kuličky v kokosové…
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Zobrazit více...
Likérové věnečky
Potřebné ingredience
Ingredience: 160g hladké mouky, 140 g másla, 70 g cukru, 140 g mletých neloupaných madlí, 1 žloutek, 2 lžíce silného likéru, citrónová kůra, skořice
Postup přípravy
Mouku, cukr, máslo, citrónovou kůru, skořici a mandle promícháme. Přidáme žloutek a likér a vypracujeme těsto. Rozválíme na 1 cm silnou placku a vykrajujeme věnečky, které potřeme…