Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Recepty - Omáčky

Přidat recept
OMÁČKY
Bratislava

Bratislava

Potřebné ingredience

maminy, nevíte náhodou jak se dělá BRATISLAVSKÁ PEČENĚ? Díky Pavla

OMÁČKY
Rajská omáčka s masovými kuličkami

Rajská omáčka s masovými kuličkami

Potřebné ingredience

2rajské protlaky,máslo,olej,hl.mouka,koření:hřebíček,ml.skořice,bobkový list,sůl,cukr.Bujon.kostka.-to vše na omáčku.Ml.maso,vejce,koření na ml.masa,prolis.česnek,trochu strouhanky,olej-ze všeho uděláme směs a tvoříme kuličky,ty opečeme na oleji,nakonec je vložíme do hotové omáčky.

Postup přípravy

Z másla a trochy oleje a hl.mouky uděláme jíšku,přidáme rajs.protlaky a dolejeme přiměřeně vodou,pořádně rozmícháme metlou!Dáme pár hřebíčků,lžíci cukru,trochu osolíme,vhodíme…

Zobrazit více...
OMÁČKY
Bramborovo-fazolový gulášek

Bramborovo-fazolový gulášek

Potřebné ingredience

steril.fazole v rajčatovém nálevu,nějaký salám-kabanos,brambory,cibule,česnek,majoránka,vegeta,sl.paprika,guláš.kostka Magi,olej,hl.mouka

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku,přidáme na kostky nakrájený salám,osmahneme.Zaprášíme malinko sl.paprikou a zalejeme vodou,přidáme brambory,konzervu fazolí i s nálevem …

Zobrazit více...
OMÁČKY
Studená "omáčka", nejlepší ke grilovanému masu, jakou znám!!!!

Studená "omáčka", nejlepší ke grilovanému masu, jakou…

Potřebné ingredience

Velká tatrka, 2 velké cibule, vegeta, trochu worčestr.omáčky, pepř

Postup přípravy

Do misky velmi najemno nakrájíme cibule, přidáme celou větší tatrku a ochutíme vegetou, trošku kápneme worčestru a podle chuti a zvyklosti přidáme pepř.

Tuto "omáčku"dělám…

Zobrazit více...
OMÁČKY
DOMACI HOUBOVE LUNCE BENS

DOMACI HOUBOVE LUNCE BENS

Potřebné ingredience

2 1-2KG HUB MUŽOU BYT I MRAŽENÉ POVAŘIME 5 MINU
1,20KG CIBULE
1,80 KG
1 KG RAJČAT
1-2 L OLEJE
30DKG CUKRU
7DKG SOLI
3DCL OCTA
1 LŽIČKA CHILI

KOŘENI

1 1-2 DCL VODY
5 HŘEBIČKŮ
10 KULATYCH KULIČEK PEPŘE
10 KULATYCH KULIČEK NOVEHO KOŘENI
5 BOBKOVYCH LISTŮ VŠE POVAŘIME ASI 5 MINUT A PŘECEDIME

VŠE SMICHAME DOHROMADY NAPLNIME DO SKLENIC A STERILIZUJEME 50 AŽ 60 MINUT.

Postup přípravy

JE TO VYNIKAJICI POUŽIVAM TO I DO GULAŠE

Zobrazit více...
OMÁČKY
Bezva vychytávka

Bezva vychytávka

Postup přípravy

Nejraději zahušťuji polévky, omáčky a masové šťávy instantní bramborovou kaší. Nedělá hrudky a možná je i lepší než mouka. Dá se přidat i do vroucího jídla.

Zobrazit více...
OMÁČKY
ŠPAGETY ........

ŠPAGETY ........

Potřebné ingredience

ŠPAGETY, HRÁŠEK NAKLÁDANÝ , ŠUNKU, SÝR MAZACÍ, SMETANU, VAJČKO, PARMAZÁN.

Postup přípravy

Lehce orestujeme šunku přidáme smetanu ochutíme podravkou poté vložíme mazací sýry a necháme rozpustit, vložíme hrášek a zahustíme rozšlehaným vajčkem můžeme ještě dochutit!…

Zobrazit více...
OMÁČKY
GULAS PETRA VOKA

GULAS PETRA VOKA

Potřebné ingredience

HOVĚZI MASO VEPROVE MASO TUK CIBULE HLADKA MOUKA PAPRIKA MLETA LECO S NALEVEM CERVENE VINO PEPR A SUL.

Kategorie