Játrová omáčka s rýží
Potřebné ingredience
Vepřová játra,cibule,kmín,pepř,sůl,polohrubá mouka,voda,rýže
Postup přípravy
Na sádle osmažíme větší cibuly a pak přidáme na kostičky nakrájená játra a orestujeme. Potom přidáme pepř a kmín a zalijeme vodou. Dusíme do měkka. Nakonec zahustíme polohrubou…
Koprová omáčka
Potřebné ingredience
Hladká mouka,sádlo,krystalový cukr,sůl,ocet,smetana,mléko,polohrubá mouka,kopr
Postup přípravy
Z hladké mouky a sádla uděláme jíšku a zalijeme vodou. Přidáme sůl,cukr a necháme povařit 15-20minut. Potom vlijeme smetanu,dle potřeby zahustíme (polohrubá mouka rozkvedlaná v…