POLÉVKY
Zobrazit více...
Krevetová polévka
Potřebné ingredience
krevety, mléko, voda, vývar nebo bujon v kostce, pažitka či jiná bylinka, olivový olej, solamil
Postup přípravy
1l mléka mírně rozředěný vodou (asi 2dcl) přivedeme do mírného varu, přidáme vývar (nejlépe hovězí a slepičí na půl) nebo bujon kostku, špetku pažitky na ozdobení a krevety,…
POLÉVKY
Zobrazit více...
Brokolicový krém
Potřebné ingredience
Brokolice (nejlépe bio), Hraška (směs na zahuštění, dostanete v bio prodejnách) , mrkev, jemné ovesné vločky, olivový olej.
Postup přípravy
Do vroucí vody přidáme lžičku olivového oleje a celou brokolici,1 mrkev vaříme do měkka, poté přidáme jemné ovesné vločky a pár lžic Hrašky pro zahuštění a kdo chce může přidat i…