Pomazánka z vařeného hovězího masa VÝBORNÁ
Potřebné ingredience
vařené hovězí maso, cibule, olej, worchester, steril. okurky, horčice, sůl, pepř
Postup přípravy
na oleji osmažíme do zlatova najemno nakrájenou cibulku, na to přidáme umleté vařené hovězí maso (třeba co máme z polévky, tak umeleme, nebo úplně najemno rozsekáme v robotu, ale…
Tvarohová cibulková pomazánka
Potřebné ingredience
Rozpis na 4 krajíčky chlepa : tatarka - 1 velká lžíce, půl větší cibule, dvě lžíce jakéhokoli tvarohu, lžíce až dvě ramy či používaného mazacího tuku (máslo, perla, easy apod.), lžíce až dvě oleje, sůl
Postup přípravy
Na oleji osmažíme do světle hněda nadrobno nakrájenou cibulku, k ještě teplé přidáme (ale už neohříváme, můžeme míchat v misce) tvaroh, tatarku, máslo, sůl, zamícháme a je hotovo,…