POMAZÁNKY
Zobrazit více...
OSTRÁ VEPŘOVÁ POMAZÁNKA
Potřebné ingredience
50 g másla, 400 g vepřového masa v konzervě, 3 stroužky česneku, sůl, 2 feferonky, 50 g cibule, pepř
Postup přípravy
Změklé máslo utřeme s vepřovým masem z konzervy a utřeným česnekem, přidáme jemně krájené feferonky a cibuli, opepříme a vše dobře promícháme.
POMAZÁNKY
Zobrazit více...
Pomazánka z Kunovjanky
Potřebné ingredience
250 g gothajského salámu, 200 g sterilované zeleniny Kunovjanka, 50 g sladkokyselých okurek, 50 g cibule, 2 vejce natvrdo, 100 g majolky, sůl, pepř, worcester
Postup přípravy
Na masovém strojku semeleme společně gothajský salám, sterilovanou zeleninu bez nálevu, okurky, cibuli, vejce natvrdo (já jsem použila tyčový mixer). Umletou směs promícháme s…