Mini salámista
Potřebné ingredience
Pro inspiraci
Postup přípravy
Podle paní Gabriely M.(gabana) ID20983 Díky za nápad k narozeninám.
Plnena veka
Potřebné ingredience
cela veka(muze byt tmave i svetle pecivo),pom.maslo,rama nebo perla,sunka,vejce,hrasek sterilovany,kapie sterilovana,tvrdy syr,horcice
Postup přípravy
Veku rozpulime na dve stejne casti a vydlabeme vnitrek do misky.Rozdrobime a pridame pom.maslo,ramu,sunku,hrasek,trosku kapie,nastrouhany tvrdy syr a dle chuti horcici.Vse…
kytička pro chlapa
Potřebné ingredience
trpělivost:)))))
Postup přípravy
vyzkoušela jsem ji podle návodu milé maminky Kateřiny K. (Terapera) ID 16533 a musím říct ,že měla úžasný nápad.Takže se jen chlubím mým výtvorem podle návodu:)
Štavnatý slaný závin.
Potřebné ingredience
1.listové těsto, 20dkg šunkového na plátky,2balíčky plátkového sýra,1červená paprika nebo steril kapie,4okurky slad kys,kousek porku,vejce na potření.na posypání ---sezamové semínka ,nebo kmín.
Postup přípravy
těsto vyvalíme klasicky do prostřed dáme sýr ,šunku,papriku na proužky ,na kostičky okurky ,porek.přikryjeme šunkou a sýrem přeložíme dáme na pečicí papír potřeme vejcem posypeme…
Rychlovka pro nečekanou návštěvu nebo jentak na večeři
Potřebné ingredience
Veka, vejce, cibule, gothaj, tavený sýr, strouhanka, olej na smažení. Rajče, okurka.
Postup přípravy
Gothaj (nebo jiný salám - dle chuti) nakrájený na malé kostičky osmahnu na cibulce (nebo i bez ní). Připravím si směs - 1 vejce, tavený sýr (já dávám maratonec - celé balení) -…
falosna treska
Potřebné ingredience
1 kocka tvarohu, 1/2 flasky majolky, 3 vajcia,2 mrkvy,3 zavarane uhorky,2 cibule,vegeta,sol a korenie
Postup přípravy
uvarime vajicka na tvrdo,nechame ich vychladnut a nastruhame na drobno,tiez nastruhame surove mrkvy a zavarane uhorky.cibulu nakrajame nadrobucko,nestruhat,lebo zvykne zhorknut…
zapeceny chlieb so sampinonmi
Potřebné ingredience
4 krajce chleba,100g masla,300g sampinonov,nastruhany syr,1 cibula,petrzlen,,sol a korenie
Postup přípravy
umyjeme sampinony,ocistime a nakrajame na tenke platky.na troche masla ich osmazime v panvici.osolime,okorenime a posypeme petrzlenom.zbytok masla uslahame s nadrobno nakrajanou…