Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zavařeniny

Přidat recept
ZAVAŘENINY
POVIDLA v PH

POVIDLA v PH

Potřebné ingredience

2,5kg švestek ,1 kg cukr, 1 celá skořice a 1dcl ocet a trochu rumu

Postup přípravy

POVIDLA
2,5kg švestek ,1 kg cukr, 1 celá skořice a 1dcl ocet vypeckované švestky dáme do mísy od PH pak přidáme ostatní zamícháme a dáme dělat na Low 12h se zavřenou poklicí…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
ANKLBENC

ANKLBENC

Potřebné ingredience

1xvelká cuketa , 1kg paprik / jedno jaké / , 1-2kg rajčat , 3 velké pórky , 1 celá palička česneku , 8 velkých cibulí , 1x rajský protlak / kupuji v penny v papír.krab./ , 1menší lžíce pepře , 8 mrkví , 1 celý ananas/ kousky/ , 2 lžíce soli , 6 lžic sojovky , 2 lžice volčestru , 2 lžíce cukru , 1x velký kečup - dávám můj vlastní domácí - recept má také zde

Postup přípravy

Cibule+ česnek na drobno - osmahnout do růžova , pak mrkev - strouhala jsem na robotu nudličky , rajčata spaříme vařící vodu a oloupeme - nakrájíme na kousky a přidáme . pak…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
ČALAMÁDA

ČALAMÁDA

Potřebné ingredience

Suroviny: 5 kg nedozrálých rajčat + červené bych dala více 3 kg paprik zelených + 1 kg červené 3 kg cibule 5 kg hlávkového zelí asi bych ho trochu povařila NÁLEV 1,5 litru octa 10 litrů vody 1,5 kg cukru 2 x DEKO SŮL Nálev uvaříme v bílém hrnci. PS přidala bych o trochu více octa i soli.

Postup přípravy

Postup
Nejprve si připravíme nálev. Svaříme vodu, přidáme ocet, cukr, sůl a koření, necháme projít varem, vypneme a pod pokličkou necháme louhovat.
Zeleninu očistíme,…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
SLOVENSKÝ NÁLEV NA OKURKY ASI NA 15 Kg okurků

SLOVENSKÝ NÁLEV NA OKURKY ASI NA 15 Kg okurků

Potřebné ingredience

2,5 litru OCTA 10 litru VODY 2,5 Kg CUKRU 5 balíčků DEKO mrkev,cibulu,kopr, _______________________________ Menší dávka: 2 l vody 1/2 l octa 1/2kg cukru 1 deko mrkev,cibulu,kopr,

Postup přípravy

Vše rozpustit a 5 minut povařit. \r\nSterilizujeme na 80°C 15minut a hned vydělat z hrnce !!!

Zobrazit více...

Kategorie