ZAVAŘENINY
Zobrazit více...
DOMÁCÍ VEGETA
Potřebné ingredience
25dkg celeru 20 dkg kedluben 20 dkg pórku 20 dkg cibule 15 dkg mrkve 15 dkg petržele 5 dkg zelené natě z petržele 5 dkg soli 1 lžíce glutasolu
Postup přípravy
Zeleninu nastrouháme nahrubo a usušíme.
Suchou pomeleme nebo rozmixujeme a přidáme sůl a glutasol, promícháme a uskladním :-)
ZAVAŘENINY
Zobrazit více...
ĎÁBELSKÉ TOUSTY
Potřebné ingredience
1kg paprik, 1kg rajčat, 5-6 cibulí, 5-6 feferonek, 1/2kg pečeného masa(bůčku), 30 dkg tvrdého sýra, 2 dcl oleje, 1/2 Deka.
Postup přípravy
Papriky, rajčata, cibule a feferonky umeleme na masovém strojku a vaříme do zhoustnutí. Já osobně feferonky nedávám kvůli dětem a i tak je to vynikající:-)
Jakmile máme směs…