Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zavařeniny

Přidat recept
ZAVAŘENINY
Švestková povidla

Švestková povidla

Potřebné ingredience

3kg vypeckovaných švestek,0,125l octa,500g cukru

Postup přípravy

Švěstky dáme na kutchan,zalejeme octem,přidáme cukr,zamícháme a dáme na 24hodin odstát.
Poté vložíme na 200C do trouby a pečeme asi 3 hodiny a další 3-4 hodiny na 150C.
Za…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
Lák na okurky a čalamády

Lák na okurky a čalamády

Potřebné ingredience

1,5l vody,0,5l octu,250g cukru,7dkg soli,4bobkové listy,1lžička nového koření,1lžička celého pepře,1lžička hořčičného semínka.

Postup přípravy

Vše dáme do hrnce a vaříme.Až začne vřít,sundáme z plotny a naléváme do sklenic.Zbylý lák vydrží v lednici.Recept je vyzkoušený a všem moc chutná.Přeji dobrou chuť.

Zobrazit více...

Kategorie