CUKROVÍ
Zobrazit více...
Zlaté cihličky z domácí čokolády
Potřebné ingredience
1/4 kg bílého ztuženého tuku, 1/2kg moučkového cukru, 120g kakaového prášku, 1/2 sáčku pudingového prášku, 3 lžíce rumu. Potřebujeme také formy na pečení rakviček nebo jiné formy na tvarování čokolády, zlatý alobal nebo balicí papír a lepicí pásku průsvitnou.
Postup přípravy
V kastrolku pozvolna rozpustíme tuk, rozmícháme v něm cukr a kakao, přidáme pudingový prášek a rum. Necháme lehce přejít varem. Hmota pak rychle tuhne, tak musíme být připraveni…
CUKROVÍ
Zobrazit více...
Čokoládové pastelky
Potřebné ingredience
různé druhy čokoládových polev, alobal, izolepa
Postup přípravy
Nejprve si připravíme formy z alobalu. Několikrát obtočíme alobalem silnější pastelku, nebo pokud máme doma něco šikovnějšího, můžeme použít něco jiného. Pak zpevníme formu…