Bílá varianta mé čoko buchty
Potřebné ingredience
Korpus kakaový z jablíček, potřeno šlehačkou rozšlehanou s pomazánkovým máslem a posypáno bílou čokoládou
Vynikající řez nejen na svátky
Potřebné ingredience
250. moučka cukr, 4 žloutky, 1 hrnek oleje, 1 hrnek šťávy z ovoce - ušleháme. Pak přidáme 250 polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva a sníh ze 4 bílků. Krém: 1 pomazánkové máslo, 1 šlehačka ke šlehání, 1. polévková lžíce moučka cukru na posyp čokoládu na vaření
Postup přípravy
Našleháme si těsto na buchtu, pak nahoru přidáme jakékoliv zavařené ovoce dle chuti a dáme péct na 170 °C horkovzduch cca. 15 minut.
Po vychladnutí buchty si ušleháme máslo se…
JABLEČNÝ ŠTRŮDL TROŠKU JINAK :-)
Potřebné ingredience
1 pomazánkové máslo,
2 kelímky od toho másla hladké mouky
Postup přípravy
těsto pořádně propracujeme, pokud jsme mouky přidali moc, možno naředit pom. máslem. Vyválíme dva tenké pláty, naplníme nastrouhanými jablky, posypeme cukrem, mletou skořicí a…