Jablíčkový dezert
Potřebné ingredience
Korpus světlý: 3 vejce, 120 cukru krupice, 120g polohrubé mouky , 3 PL oleje Rozvar: 700 g jable (oloupaných a očištěných), přidáme 500 ml vody, 50 g cukru a celou skořici, 400 ml vody + 1 van. puding + 1 dort-želé čiré (Dr.Oetker) kys. citronovou (Citronek), šlehačka Hole
Postup přípravy
Korpus světlý: 3 vejce, 120 cukru krupice, 120g polohrubé mouky , 3 PL oleje
Ušleháme sníh z bílku, přidáme cukr a dále šleháme, přidáme žloutky a šleháme, přidáme olej a…
Ovocný tunel
Potřebné ingredience
Forma na srnčí hřbet, krém, fantazie
Postup přípravy
Tunel je plněný krémem s mandarinkami, posypán kokosem a ozdoby z WI.
Báječné Tiramisu
Potřebné ingredience
alaska Tiramisu 100g; voda 120g 2x Rama Creamefine na šlehání piškoty káva s rumem
Postup přípravy
Alasku si promícháme v misce s vodou.
Ušleháme Ramu a přidáme Alasku.
Pak už jen skládáme vrstvy do formy.
Krásně drží tvar, lze již za hodinu vyklopit z formy a dozdobit.
Roláda - moje první
Postup přípravy
Chci poděkovat za skvělej recept Zdence R. je to moje první roláda, co se mi povedla.
Děláno dle receptu na Rolády stáčené za studena.