Dobrota z broskví
Potřebné ingredience
4 vejce, hrnek cukru, 1,5 hrnku plohrubé mouky, 0,5 hrnku oleje, 0,5 hrnku mléka, 0,5 prášku do pečiva Na buchtu: Konzervu broskví, 2 kys. smetany, smetanu ke šlehání, 2 vanilkové cukry, skořicový cukr
Postup přípravy
Smícháme žloutky s cukrem a pak přidáme mouku, olej, mléko, prášek do pečiva a nakonec bílý sníh z bílků. Na upečenou vychladlou buchtu dáme nakrájené broskve. Smícháme kys.…
Nejrychlejší dort
Potřebné ingredience
1 malý mandarinkový kompot, smetana ke šlehání, pudink bez vaření (dr. Otker), šlehačka v prášku, ztužovač šlehačky stačí půlka, korpus
Postup přípravy
Do uzavíratelné nadoby nalijeme kompot, tekutou smetanu, přisypeme pudink, práškovou šlehačku, ztužovač a uzavřeme. Protřepeme vše poměrně velmi rychle zhoustne. Namažeme na…