MOUČNÍKY, POHÁRY
Zobrazit více...
Rybízový koláč
Potřebné ingredience
12 dkg Rama Creme Bonjour máslová pochoutka 4 žloutky 2 dcl mléka 2 lžíce cukru krystal 25 dkg polohrubé mouky 1 sáček prášek do pečiva 4 bílky 20 dkg cukru 1 l rybízu
Postup přípravy
Postup přípravy:
Ramu ušleháme s cukrem a žloutky, pomalu přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a mléko. Dáme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Z bílků a cukru…
MOUČNÍKY, POHÁRY
Zobrazit více...
Valašské frgále
Potřebné ingredience
Valašské frgále 700g polohrubá mouka 120g tuk 80g cukr 3 žloudky 250ml mléko sůl kvasnice
Postup přípravy
Všecko nasypeme do mísy kuchyňského robota, řádně prohněteme a necháme v teple vykynout. Vykynuté těsto rozdělíme na 4 díly, prohněteme a necháme znova kynout. Rozválíme,…