Citrónové suffle z časopisu Gurmet
Potřebné ingredience
80g cukru krupice na vysypání formiček 3 vejce kůra z jednoho citronu a šťáva z jednoho citrónu vanilka 3 lžíce hladké mouky 1lžička PRDOPEČ cukr moučka na posypání Já jsem nedělala do formiček, ale těsto jsem vylila do kulaté formy a ještě jsem přidala: Marmeládu šlehačku 33% Mascarpone čokoláda na vaření
Postup přípravy
Vejce rozdělíme, žloutky vyšleháme s cukrem krupicí do husté pěny, přidáme citrónovou kůru a šťávu, vanilku.
Já jsem si pečící formu první vymazala máslem, potom vysypala…
Muffiny s rybízem, borůvkami a kousky čokolády
Potřebné ingredience
2vejce, 120g cukr krystal, vanilkový cukr, šlehačka 33%, 270g polohrubé mouky, 1/2 Prášku do pečiva. Na náplň borůvky, rybíz, kousky čokolády na vaření.
Postup přípravy
Celé vejce ušleháme s cukrem. Snížíme otáčky na šlehači a přidáme šlehačku, postupně polohrubou mouku a prášek do pečiva.
Formičky plníme těstem, na těsto dáme ovoce+čokoládu a…