SALÁTY, ZÁLIVKY
Zobrazit více...
Bramborový salát
Potřebné ingredience
1 kg vařených brambor, 2 řapíky celeru, 2 cibule, 100 g majolky, 5 lžic kefíru nebo bílého jogurtu, 1 lžíce hrubozrnné a 1 lžíce francouzské hořčice, sůl a pepř.
Postup přípravy
Brambory uvařené ve slupce nakrájíme na kolečka, cibuli nakrájenou na půlkolečka spaříme vodou, řapíkatý celer nakrájíme na tenké pátky. Všechny ingredience smícháme, dosolíme a…
SALÁTY, ZÁLIVKY
Zobrazit více...
CELEROVÝ SALÁT
Potřebné ingredience
celer 1ks, kuřecí prsa 2 ks, jablka 2 ks, majolka 100 g, bílý jogurt - kelímek, bílý pepř, sůl, citron
Postup přípravy
Kuřecí prsa uvařím v osolené vodě, po vychladnutí nakrájím na nudličky. Celer nastrouhám nahrubo, jablka (raději máme kyselejší) nakrájím na kostky. Vše smíchám a spojím jogurtem…