Třešně (r.2016)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo -borůvkový krém s borůvkami, vlastní potahovací hmota, třešně z potahovky
Tvor netvor (r.2016)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, borůvkovo-tvarohový krém s borůvkami, vlastní potahovací hmota, dobarvováno štětcem jedlými barvami.
Fialové kytičky (r.2013)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota barvena šťávou z červené řepy a borůvek.
Locika (r.2013)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota barvena šťávou z červené řepy a borůvek. Vlasy napletené z vlny.
Kávový s mascarpone (r.2016)
Potřebné ingredience
Ořechový korpus, kávový krém z mascarpone
Beruška (r.2016)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém - pařížský, vlastní potahovací hmota, figurka z potahovky, tvar čtyřlístku vyřezán.
Postup přípravy
Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 600g, průměr před vyřezáním 24cm.
Návrh (r.2016)
Potřebné ingredience
Spodní korpus čokoládový, tvarohový krém; budovy světlý piškotový korpus, čokoládový krém-pařížský, vlastní potahovací hmota
Malířský (r.2014)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota
Mimoni (r.2016)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, potaženo čokoládovou ganache, figurky z vlastní potahovací hmoty, čerstvé jahody
Ornamenty (r.2015)
Potřebné ingredience
Čokoládová korpus, čokoládový krém - pařížský, potaženo čokoládovou ganache, ornamenty z vlastní potahové hmoty