Dort pro neteř
Potřebné ingredience
macipán z marshmalow-Dáša V. (onasi) pudinkový krém -Libuše M.(galli) mramorový korpus-Markéta K. (marfanof)
Dort pro syna k roku
Potřebné ingredience
Mramorový korpus -Markéta K (marfanov) mléčný marcipán podle Petra T. (petatrn) kovandovy barvy a černá gelovka krém čokoládový -Markéta K (martanov)-vynikající inspirace na figurky Petra T (petatrn)
Postup přípravy
dnes mám den blbec vůbec nic mi nejde při promazávání korpusu se mi dort zbortil snažila jsem se ho dát do kupy ale potom jsem ho ze zoufalství odloubala a udělala z těch kusů…
příprava na dorty
Potřebné ingredience
Mléčný marcipán od Petra T (petatrn) moc děkuji je super!!!!!!!!!
Postup přípravy
Tvořila jsem poprvé zvířátka synovi který bude mít ve čtvrtek rok inspirace a úžasné návody jsou opět od maminky Petra T (petatrn) moc děkuji za její trpělivost a ochotu se…
Další pokus
Potřebné ingredience
můj další pokus o potahovaný dortík mohly by jste mi poradit jak to děláte že máte dorty pod potahem hladké že vaše dorty nemají celulitidu?
Sušenky z lisu
Potřebné ingredience
recept od Monika K monky3 moc díky
Postup přípravy
k narozeninám jsem dostala lis od teskomy a tak
jsme ho se synem hned zkusili je super umáčkne
ho i 4 leté dítko.A sušenky chutnají jako kupované
čokoládové věnečky u…
krtkův dort
Potřebné ingredience
recept od Jitka H jitule64 dokonalý recept a návod moc děkuji
Můj první potahovaný dort
Potřebné ingredience
Piškot bez boulí -Zdena R. aero-orion krém z tyčinek milena Kateřina V. megaa potahovací hmota z marsmallow Dáša V. onasi
Postup přípravy
poprvé jsem potahovala dort a zvládla jsem to HURÁ
jen ty růže to je bída musím moc trénovat
bohužel nemám barvy takže růže i hmota je z rostříhaných Haribo
bombonů a…
Řízky podle Zdeňka Trošky
Potřebné ingredience
Plátky masa řízek,kotlety ale klidně jakékoli jiné maso kuře králík občas použiji i kuřecí špalíčky s kostí. na 8 plátků 4 vejce,strouhanka,podravka,olej,brambory na kousky nebo silnější plátky a 30% šlehačka sůl pepř.
Postup přípravy
maso naklepeme používám opravdu jakékoli maso klidně i malé kousky.osolíme opepříme a obalíme ve strouhance Pan Troška strouhanku do masa zaklepával ale je z toho binec a přijde…