BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
Dušená mrkvička s vejcem
Potřebné ingredience
Mrkev,máslo,sůl,cukr,ocet,hl.mouka.
Postup přípravy
Mrkev nastrouháme a uvaříme ve vodě do měkka,osolíme,ocukrujeme a dle chuti přidáme ocet. Z hl.mouky a másla uděláme jíšku a zhustíme. Podáváme s bramborem a uvařeným vejcem.…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vepřové plátky na štávě
Potřebné ingredience
Plátky vepřové kotletky,cibule,olej,dijonská hořčice,sojovka,kyselý okurek,vajíčko,sůl,pepř,kostka masoxu,hl.mouka.
Postup přípravy
Plátky kotletky naklepeme,nasolíme,napepříme a potřeme dijonskou hořčicí. V papináku osmažíme cibulku do růžova a z obou stran opražíme kotletky,zalejeme vodou,dosolíme,přidáme…