Zobrazit přihlášovací formulář
MOUČNÍKY, POHÁRY
Rychlo buchta

Rychlo buchta

Potřebné ingredience

350g polohrubé mouky; 200g cukru krupice; 1 vanilkový pudink (nebo čokoládový); 1 prášek do pečiva, sůl, 2 vejce; 150g másla; 1/4 l mléka

Postup přípravy

Všechny přísady smícháme (máslo si nechte rozehřát - pro lepší zpracování), vlijeme do vymazané formy a necháme péct do zlatova - horkovzduch 130-150 stupňů.

Zobrazit více...
DORTY
dres

dres

Potřebné ingredience

*

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
DORTY
Ledové království 4

Ledové království 4

Potřebné ingredience

Světlý korpus, jahodový gel, jahodový krém, potah pravý marcipán a SMV, váha 3 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Prasátko Peppina

Prasátko Peppina

Potřebné ingredience

Světlý korpus, jogurtový, jahodový krém, želatina, zdobení pravý marcipán, váha malého dortu 1,2 kg a většího 1,6 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Mapa ČR- tisk na jedlou hmotu

Mapa ČR- tisk na jedlou hmotu

Potřebné ingredience

Světlý korpus, jahodový gel, pařížská šlehačka, potah pravý marcipán, váha 4 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Star wars

Star wars

Potřebné ingredience

Tmavý korpus, pařížská šlehačka, banán, potah pravý marcipán, váha 1,8 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
HC Sparta Praha

HC Sparta Praha

Potřebné ingredience

Světlý korpus, jahodový gel, pařížská šlehačka, potah pravý marcipán, váha 2,6 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Na vlásku - Locika

Na vlásku - Locika

Potřebné ingredience

Tmavý korpus, jahodový gel, stracciatella krém, potah pravý marcipán a SMV, váha 5,8 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Emu

Emu

Potřebné ingredience

Tmavý korpus, pařížská šlehačka, potah pravý marcipán a SMV, váha 3,5 kg

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Eiffelovka

Eiffelovka

Potřebné ingredience

,

Postup přípravy

,

Zobrazit více...

Kategorie