Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Kytičky jen tak

Kytičky jen tak

Potřebné ingredience

SMF + DRÁTKY + PRACHOVKA

Postup přípravy

WW

Zobrazit více...
DORTY
Povrch měsíce kosmonauti a raketa Apolo 5

Povrch měsíce kosmonauti a raketa Apolo 5

Potřebné ingredience

Korpus 24cm red velvet, mascarpone jahody, K2 + WI, stříknuto. Raketa je obalená trubička, váha 4,7

DORTY
Sněhulák patlací dort

Sněhulák patlací dort

Potřebné ingredience

Korpus + krém

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
PIZZY, CHLEBY
Rychlá pizza nebo koláč

Rychlá pizza nebo koláč

Potřebné ingredience

Těsto: 25 dkg hladké mouky, špetka prášku do pečiva nebo sody, sůl, 6 lžic olivového či jiného oleje, 1-1,5 dcl vody - podle toho, jak mouka saje. ingredience dle chuti - rajčatový základ, šunka, žampiony, ananas, oregano - co kdo má rád.

Postup přípravy

zpracovat těsto a vyválet. propíchat vidličkou a dát rajčatový základ, poklást ostatními ingrediencemi a upéct.

Takto se dá udělat i výborný koláč - těsto po propíchání…

Zobrazit více...
DORTY
Truhla s pokladem a piráti

Truhla s pokladem a piráti

Potřebné ingredience

Korpus mramor, tvaroh + šlehačka + ovocná pasta + maliny, K2+WI, oplatky. Vája 6kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Kulatý s teniskami k 1 roku

Kulatý s teniskami k 1 roku

Potřebné ingredience

Korpus světlý 20cm, tvaroh + šlehačka + ovocná pasta + maliny, K2+WI, váha 3kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Vysavač Kärcher s mužem co vysává hromadu oblečení na ležící ženě

Vysavač Kärcher s mužem co vysává hromadu oblečení na…

Potřebné ingredience

Korpus 24cm světlý, tvarohový krém šlehačka, jahody, maliny, K2+WI. Váha 5,5kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Logo Motorlet

Logo Motorlet

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus čokoládový krém, K2+WI, váha 5kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Vánoční firemní logo

Vánoční firemní logo

Potřebné ingredience

Red velvet mascarpone jahody, Váha 6kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
FROZEN

FROZEN

Potřebné ingredience

-

Postup přípravy

-

Zobrazit více...

Kategorie