Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Svatební ovocný

Svatební ovocný

Potřebné ingredience

Váha: 5 500g Tmavý mechový korpus, extra čokoládový krém prokládaný jaky dortu čokoládové trubičky, na vrchu ovoce.

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Mašinka pro čtyřicátníky

Mašinka pro čtyřicátníky

Potřebné ingredience

lokomotiva - prokládaný korpus ( světlý , tmavý ) - mátový krém vagónek se smailíky - čokoládový korpus, tmavá granache vagónek s lentilkami - světlý korpus, bílá čokoláda vagónek rumové pralinky - tmavý korpus - karamelový krém vagónek se zlatým pískem - mramorový korpus, citrónovo limetkový krém vagónek s ovocem - světlý korpus, vanilkový krém prokládaný jahodami Mašinka jede na dnešní oslavu pěti čtyřicátníků - celkově je pro 120 osob. :)

Postup přípravy

Jediný stůl kam se nám podařilo mašinku vyskládat tak jak má být, byl náš velký zahradní.
Celková váha dortu je 16 585g

Zobrazit více...
DORTY
Krteček a kamarádi

Krteček a kamarádi

Potřebné ingredience

Váha: 2 055g\r\n Světlý korpus, jahodový krém s jahodami\r\n Potah a modelace Smartflex Velvet

Postup přípravy

Miluji Krtečka. :)

Zobrazit více...
DORTY
Pro Natálku k 2.narozeninám

Pro Natálku k 2.narozeninám

Potřebné ingredience

2 740g Světlý korpus, vanilkový krém s banány. Potah Smartflex Velvet

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Pro fotbalistu hrajícího na kytaru

Pro fotbalistu hrajícího na kytaru

Potřebné ingredience

Váha: 2 610g Tmavý korpus, granache z vysokoprocentní čokolády s višňovým podkladem. Potah a modelace Smartflex Velvet

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Pro Amálku

Pro Amálku

Potřebné ingredience

Váha: 3 000g Světlý korpus, čokoládový krém s banány. Potah a modelace Smartflex Velvet

Postup přípravy

***

Zobrazit více...
DORTY
Zahrádka k šedesátým narozeninám

Zahrádka k šedesátým narozeninám

Potřebné ingredience

Váha: 10 372g\r\n Spodní patro: světlý korpus, vanilkový krém s malinovým podkladem.\r\n Prostřední patro: tmavý korpus s tm. granache s višňovým podkladem\r\n Vrchní patro: mramorový korpus, kávový krém\r\n Potah a modelace: Sartflex Velvet

Postup přípravy

Dělaný dle skutečné zahrádky, kde je starý vagón jako chatička :)

Zobrazit více...
DORTY
Ovocný

Ovocný

Potřebné ingredience

světlý korpus, maruňkový gel, tvarohová stracciatella, ovoce, želatina, karamelové sušenky

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
DORTY
Poštovní

Poštovní

Potřebné ingredience

sachr korpus, meruňkový gel, banány, banánová šlehačka, smartflex velvet

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
DORTY
Lentilkový

Lentilkový

Potřebné ingredience

světlý korpus, krém vanilkový s mascarpone a tatrankou, čokoládová ganache, lentilky

Postup přípravy

Do díry uprostřed se nasypaly bonbóny. Čtverec 25*25 cm, spotřeba lentilek na povrch 15 balení.

Zobrazit více...

Kategorie