STRANGES THINGS PRO STELLU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: citronovo vanilkové s přidáním strouhané čokolády KRÉM: smetanovo mascarponový s čerstvou citronovou šťávou NÁPLŇ: borůvkové pyré KRÉM bílkovo-máslový: na potření obou…
PLAVECKÝ PRO TOBIÁŠE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: vanilkovo-citronový + dva modré citronové KRÉM na naplnění: smetanovo-mascarponový s přidáním vanilkovo- máslového krému s citronovou čerstvou šťávou. MERUŇKOVÁ…
NINJAGO DOMINIK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: kakaový + ořechový KRÉM: smetanovo mascarponový do obou dortů VIŠŇOVÉ PYRÉ: do kakaového dortu + ANANASOVÉ PYRÉ: do ořechového dortu ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření…
JUBILEJNÍ K 60.tinám
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY KRÉM: karamelový + smetanový ČOKOLÁDOVÁ HMOTA: na horním plátu zdobená vymodelovanými květy a číslici uprostřed a na bocích obsypány rozemletými kousky medovníku …
DORT PRO ANDĚLKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACE
Postup přípravy
KORPUSY: kakaové KRÉM: čokoládový + smetanový s mascarpone NÁPLŇ: jahodové pyré na smetanovém krému BÍLÁ GANACHE: z bílé čokolády na slabé potření a zahlazení dortu BÍLKOVO…
KRÉMOVÝ ČOKOLÁDOVÝ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaovo-čokoládový KRÉM: karamelový + smetanový s mascarpone KRÉM na obmazání dortu: máslovo-tvarohový DORTOVÁ FORMA: průměr 25 cm VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.196 g VÝŠKA…
O R E O - dort pro Sofii
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový KRÉM: smetanovo - mascarponový s rozdrcenými sušenkami Oreo KRÉM NA OBMAZ: bílý krém z mascarpone a smetany s přidáním cukrářské smetany ČOKOLÁDOVÁ POLEVA: na…
MINECRAFT pro Sebíčka
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový KRÉM: smetanovo - mascarponový ČOKOLÁDA: na promazání piškotů pod smetanový krém SIRUP na korpusy: citronový ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání celého dortu …
DORT "BMX" pro Adama
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
PIŠKOT: kakaový KRÉM: smetanovo karamelový KRÉM NA OBMAZ: čokoládová ganache FONDÁN: domácí výroba, obarvený na světle zeleno MODELACE: nakreslené a vyřezané figurky na…
MÁRIO PRO NIKOLASE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
OBA KORPUSY: světlé vanilkové JAHODOVÁ NÁPLŇ + BROSKVOVÁ NÁPLŇ SIRUP na prokapání korpusů: šťáva z broskví SMETANOVÝ KRÉM z mascarpone a smetany na šlehání BÍLKOVO-MÁSLOVÝ…