Mimoň na sachru
Postup přípravy
Po dlouhatánské době vkládám dortík, který jsem pekla pro naše 2 syny, kteří slavili 7 a 3 roky :-)
POLEVY ZA STUDENA
Potřebné ingredience
CITRONOVÁ POLEVA: 180g cukru moučka, šťáva z jednoho citronu, 2 lžíce vody. RUMOVÁ POLEVA: 180gmoučkového cukru, 1 lžíce vody, 2 lžíce rumu. ŽLOUTKOVÁ POLEVA: 100g moučkového cukru, 1 žloutek, citronová šťáva. BÍLKOVÁ POLEVA: 120-160 g cukr moučka, 1 bílek, citronová šťáva. POMERANČOVÁ POLEVA 200gcukru moučka, šťáva z pomeranče, 2 lžíce vody. CITRONOVÁ POLEVA 300g cukr moučka 3 lžíce vařícího mléka 2 lžíce vymačkaného citronu MLÉČNÁ POLEVA 250gcukr moučka 5 lžic horkého mléka pár kapek citronu Polevy za studena CITRONOVÁ POLEVA: 180g cukru moučka, šťáva z jednoho citronu, 2 lžíce vody. RUMOVÁ POLEVA: 180gmoučkového cukru, 1 lžíce vody, 2 lžíce rumu. ŽLOUTKOVÁ POLEVA: 100g moučkového cukru, 1 žloutek, citronová šťáva. BÍLKOVÁ POLEVA: 120-160 g cukr moučka, 1 bílek, citronová šťáva. POMERANČOVÁ POLEVA 200gcukru moučka, šťáva z pomeranče, 2 lžíce vody.