Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

DORTY
Mimoň na sachru

Mimoň na sachru

Postup přípravy

Po dlouhatánské době vkládám dortík, který jsem pekla pro naše 2 syny, kteří slavili 7 a 3 roky :-)

Zobrazit více...
DORTY
Kniha

Kniha

Potřebné ingredience

Biely paríž a maliny

VÁNOČNÍ CUKROVÍ
POLEVY ZA STUDENA

POLEVY ZA STUDENA

Potřebné ingredience

CITRONOVÁ POLEVA: 180g cukru moučka, šťáva z jednoho citronu, 2 lžíce vody. RUMOVÁ POLEVA: 180gmoučkového cukru, 1 lžíce vody, 2 lžíce rumu. ŽLOUTKOVÁ POLEVA: 100g moučkového cukru, 1 žloutek, citronová šťáva. BÍLKOVÁ POLEVA: 120-160 g cukr moučka, 1 bílek, citronová šťáva. POMERANČOVÁ POLEVA 200gcukru moučka, šťáva z pomeranče, 2 lžíce vody. CITRONOVÁ POLEVA 300g cukr moučka 3 lžíce vařícího mléka 2 lžíce vymačkaného citronu MLÉČNÁ POLEVA 250gcukr moučka 5 lžic horkého mléka pár kapek citronu Polevy za studena CITRONOVÁ POLEVA: 180g cukru moučka, šťáva z jednoho citronu, 2 lžíce vody. RUMOVÁ POLEVA: 180gmoučkového cukru, 1 lžíce vody, 2 lžíce rumu. ŽLOUTKOVÁ POLEVA: 100g moučkového cukru, 1 žloutek, citronová šťáva. BÍLKOVÁ POLEVA: 120-160 g cukr moučka, 1 bílek, citronová šťáva. POMERANČOVÁ POLEVA 200gcukru moučka, šťáva z pomeranče, 2 lžíce vody.

Kategorie