RARÁŠCI
Potřebné ingredience
600g kuřecího masa,3lžíce hl.mouky,2lžíce solamylu,1lžíce sojovky,1lžíce hořčice,100ml piva,1vejce,pepř,sůl,olej
Postup přípravy
maso nakrájet na kousky,ze všech surovin uděláme těstíčko,které nalijeme na maso a necháme 24h. uležet.druhý den maso zprudka pečeme.
VÝBORNÁ VĚC.
kotletky s lečem a slaninou
Potřebné ingredience
6 kotlet,sůl,pepř,smetana,sklenice zel.leča,10dkg ang.slaniny na plátky,5dkg šunky,sýr na strouhání
Postup přípravy
kotletky si naklepeme,osolíme a opepříme.vyskládáme do pekáče.na každou položíme plátek šunky,plátek anglické a 2 lžíce leča-záleží na velikosti kotletky,ale aby byla lečem…
KVĚTÁKOVÉ PŘEKVAPKO
Potřebné ingredience
1 KVĚTÁK,1KG BRAMBOR,30DKG GOTHAJE,POREK,SŮL,PEPŘ,4 VEJCE,15DKG SÝRU GOUDA,1KELIMEK SMETANY
ROZPIS PRO 4 OSOBY
Postup přípravy
KVĚTÁK UVAŘÍME V OSOL.VODĚ,-NE ÚPLNĚ DOMĚKKA,PEKÁČEK VYMAZAT A DNO POSKLÁDAT PLÁTKY VAŘENÝCH BRAMBOR.OSOLIT A OPEPŘIT.NA NĚ ROZLOŽIT VAŘENÝ KVĚTÁK,GOTHAJ POKRÁJENÝ NA KOSTKY A…
CIBULOVÉ ŘÍZEČKY
Potřebné ingredience
3 VELKÉ CIBULE,SŮL
NA OBALENÍ-HL.MOUKA,STROUHANKA,VEJCE,OLEJ NA SMAŽENÍ
Postup přípravy
OLOUPANOU CIBULI NAKRÁJET NAKOLEČKA ASI 1CM SILNÁ.OBALÍME V TROJOBALU,MUSÍME PATRNĚ,ABY SE NÁM NEROZPADLA.OSMAŽÍME DOZLATOVA.
JAKO PŘÍLOHA-BRAMBOR.KAŠE,BRAMBOR.JE TO FAKT…
LABUŽNICKÉ FILÉ
Potřebné ingredience
400g filé,1lžice hořčice,2str.česneku,gril.koření,1lžička magi,1lžička vorčestru,100g strouh.sýra,3 lžice oleje,súl
Postup přípravy
Mírně rozmražené filé nakrájet na plátky,osolit je potřít směsí připravenou z hořčice,utřeného česneku,vorčestru,magi,gril.koř.,necháme 10 min.odležet a poté osmahnout z jedné…