Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
RARÁŠCI

RARÁŠCI

Potřebné ingredience

600g kuřecího masa,3lžíce hl.mouky,2lžíce solamylu,1lžíce sojovky,1lžíce hořčice,100ml piva,1vejce,pepř,sůl,olej

Postup přípravy

maso nakrájet na kousky,ze všech surovin uděláme těstíčko,které nalijeme na maso a necháme 24h. uležet.druhý den maso zprudka pečeme.
VÝBORNÁ VĚC.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
kotletky s lečem a slaninou

kotletky s lečem a slaninou

Potřebné ingredience

6 kotlet,sůl,pepř,smetana,sklenice zel.leča,10dkg ang.slaniny na plátky,5dkg šunky,sýr na strouhání

Postup přípravy

kotletky si naklepeme,osolíme a opepříme.vyskládáme do pekáče.na každou položíme plátek šunky,plátek anglické a 2 lžíce leča-záleží na velikosti kotletky,ale aby byla lečem…

Zobrazit více...
ZELENINOVÁ JÍDLA
KVĚTÁKOVÉ PŘEKVAPKO

KVĚTÁKOVÉ PŘEKVAPKO

Potřebné ingredience

1 KVĚTÁK,1KG BRAMBOR,30DKG GOTHAJE,POREK,SŮL,PEPŘ,4 VEJCE,15DKG SÝRU GOUDA,1KELIMEK SMETANY
ROZPIS PRO 4 OSOBY

Postup přípravy

KVĚTÁK UVAŘÍME V OSOL.VODĚ,-NE ÚPLNĚ DOMĚKKA,PEKÁČEK VYMAZAT A DNO POSKLÁDAT PLÁTKY VAŘENÝCH BRAMBOR.OSOLIT A OPEPŘIT.NA NĚ ROZLOŽIT VAŘENÝ KVĚTÁK,GOTHAJ POKRÁJENÝ NA KOSTKY A…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
CIBULOVÉ ŘÍZEČKY

CIBULOVÉ ŘÍZEČKY

Potřebné ingredience

3 VELKÉ CIBULE,SŮL
NA OBALENÍ-HL.MOUKA,STROUHANKA,VEJCE,OLEJ NA SMAŽENÍ

Postup přípravy

OLOUPANOU CIBULI NAKRÁJET NAKOLEČKA ASI 1CM SILNÁ.OBALÍME V TROJOBALU,MUSÍME PATRNĚ,ABY SE NÁM NEROZPADLA.OSMAŽÍME DOZLATOVA.
JAKO PŘÍLOHA-BRAMBOR.KAŠE,BRAMBOR.JE TO FAKT…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
LABUŽNICKÉ FILÉ

LABUŽNICKÉ FILÉ

Potřebné ingredience

400g filé,1lžice hořčice,2str.česneku,gril.koření,1lžička magi,1lžička vorčestru,100g strouh.sýra,3 lžice oleje,súl

Postup přípravy

Mírně rozmražené filé nakrájet na plátky,osolit je potřít směsí připravenou z hořčice,utřeného česneku,vorčestru,magi,gril.koř.,necháme 10 min.odležet a poté osmahnout z jedné…

Zobrazit více...

Kategorie