Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
***HOSPODÁŘŮV ŘÍZEK***

***HOSPODÁŘŮV ŘÍZEK***

Potřebné ingredience

viz. postup

Postup přípravy

POTŘEBUJEME VEPŘOVÉ MASO - PLÁTKY - JAKÉ MÁ KDO RÁD.
PLÁTKY SI OSOLÍME, OKOŘENÍME PEPŘEM A KMÍNEM, TROCHU PODLIJEME A DÁME UPÉCT DO TROUBY.
BRAMBORY - LÉPE ŘEČENO…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
***VÝBORNÉ SLAVNOSTNÍ ŘEZY***

***VÝBORNÉ SLAVNOSTNÍ ŘEZY***

Potřebné ingredience

18 DKG CUKRU 12 DKG SOLAMYLU 6 VAJEC 1 PRÁŠEK DO PEČ. 1 A PŮL BALÍČKU PIŠKOTŮ

Postup přípravy

VEJCE UŠLEHÁME S CUKREM, PŘIDÁME SOLAMYL S PRÁŠKEM DO PEČIVA.uPEČEME.

pO UPEČENÍ POTŘEME RYBÍZOVOU MARMELÁDOU, UVAŘÍME KÁVU, DO KTERÉ PŘIDÁME TROŠKU RUMR A ZLEHKA NAMÁČÍME…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
***BISKUPSKÝ CHLEBÍČEK***

***BISKUPSKÝ CHLEBÍČEK***

Potřebné ingredience

6 VAJEC*40 DKG CUKRU*80 DKG HLADKÉ MOUKY*1 PRÁŠEK DO PEČ.*OŘÍŠKY*KANDOVANÉ OVOCE*ČOKOLÁDA

Postup přípravy

VEJCE TŘEME S CUKREM, PŘIDÁME MOUKU A OSTATNÍ PŘÍSADY.DŮKLADNĚ PROMÍCHÁME.ROZKRÁJÍME TĚSTO NA NĚKOLIK DÍLŮ A VYTVOŘÍME VÁLEČKY POŽADOVANÉHO PRŮMĚRU.DÁME NA PLECH A POTŘEME…

Zobrazit více...
POMAZÁNKY
***RYBÍ POMAZÁNKA NA CHLEBÍČKY NEBO JEDNOHUBKY***

***RYBÍ POMAZÁNKA NA CHLEBÍČKY NEBO JEDNOHUBKY***

Potřebné ingredience

MÁSLO*RYBY SE ZELENINOU*SŮL*MAJONÉZA*2 VEJCE

Postup přípravy

ROZPUSTÍME SI V HRNCI MÁSLO A PŘIDÁME RYBY.PROHŘEJEME, OSOLÍME A PŘIDÁME DVĚ VEJCE.USMAŽÍME TAK JAK KLASICKÁ VAJÍČKA A NECHÁME VYCHLADNOUT.
PO VYCHLADNUTÍ VMÍCHÁME MAJONÉZO A…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
***VÝÝÝBORNÝ KUŘECÍ GULÁŠEK NA BRAMBORÁKU***

***VÝÝÝBORNÝ KUŘECÍ GULÁŠEK NA BRAMBORÁKU***

Potřebné ingredience

600 GR KUŘECÍHO MASA*80 G ŽAMPIONŮ*60 G PORKU*60 G ČERVENÉ KAPIE* 2 PL SOJOVÉ OMÁČKY* KEČUP*STROUHANÝ SÝR* CIBULE* SOLAMYL*

Postup přípravy

MASO NAKRÁJET NA NUDLIČKY, OKOŘENIT, ZAPRÁŠIT SOLAMYLEM, PŘIDAT SOJOVKU A NECHAT ODLEŽET.
POREK NAKRÁJET NA KOLEČKA, KAPII NA NUDLIČKY, TAKTÉŽ ŽAMPIONY.
MASO ORESTOVAT NA…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
SVATOJÁNSKÝ STEAK S ČESNEKOVÝMI BRAMBORAMI

SVATOJÁNSKÝ STEAK S ČESNEKOVÝMI BRAMBORAMI

Potřebné ingredience

4 PLÁTKY KUŘECÍCH PRSOU 200 GR NIVY 150 ML SMETANY OLEJ SŮL PEPŘ MLETÁ PAPRIKA 800 GR BRAMBOR 4 STROUŽKY ČESNEKU 150 GR MÁSLA POLÉVKOVÉ KOŘENÍ

Postup přípravy

NIVU NASTROUHÁME NAHRUBO DO MISKY, ZALIJEME SMETANOU A PROHŘÍVÁME AŽ JE OMÁČKA HLADKÁ.
BRAMBORY VE SLUPCE OMYJEME, ROZKRÁJÍME NA ČTVRTKY A KLADEME SLUPKOU NA SUCHÝ PLECH.PEČEME…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
***ÚŽASNÁ SLEPOVANÁ VELIKONOČNÍ VAJÍČKA***

***ÚŽASNÁ SLEPOVANÁ VELIKONOČNÍ VAJÍČKA***

Potřebné ingredience

1 VEJCE 4 DKG. HERY 1 LŽÍCE MEDU 10 DKG CUKRU 15 DKG HLADKÉ MOUKY PRÁŠEK DO PEČIVA

Postup přípravy

VŠECHNY SUROVINY RUČNĚ SMÍCHÁME A VYTVOŘÍME TĚSTO.
ROZVÁLÍME NA VÁLE A FORMIČKOU VYKRAJUJEME VAJÍČKA.
PŘENESEME NA PLECH VYLOŽENÝ PEČÍCÍM PAPÍREM A PEČEME PŘI 180 stupních.…

Zobrazit více...

Kategorie