Velikonoční pralinky
Potřebné ingredience
Bílá, mléčná a hořká čokoláda, kokos, máslo, moučkový cukr, jahody (banán) v čokoládě, pistáciové Deli, oříšková čokoláda, šlehačka.
Postup přípravy
Čokoládu rozpustíme nad vodní lázní (cca 2/3) celkového množství (na deset vajíček jsem použila vždy cca 150 g čokolády). Po rozpuštění vmícháme nadrobno nasekanou zbylou třetinu.…
Květinový ovál k narozeninám pro dvě sestry.
Potřebné ingredience
Piškotový korpus, meruňkový džem a banánový krém. Potah pravý marcipán. Váha 3,70 kg.
Skautská košile
Potřebné ingredience
piškotový korpus, černorybízový džem, šlehačka a banány. Potah pravý marcipán.
Ovál k osmdesátinám
Potřebné ingredience
Světlý korpus, meruňkový džem, krém Alžírská káva (pro děti=s Carem a rumovou příchutí). Broskve. Potah mléčný marcipán, ozdoby pravý a SF.
Pralinky
Potřebné ingredience
Bílá a tmavá čokoláda, smetana, rum, lískové oříšky, kokos, máslo, mouč. cukr, jahody v čokoládě.
Postup přípravy
Čokoládu jsem rozdělila na třetiny. Nadrobno jsem ji nasekala,2 třetiny jsem za stálého míchání rozpustila nad parou ve skleněné misce. Potom jsem na schlazení přimíchala zbylou…
Dort LEGO
Potřebné ingredience
mramorovaný korpus, krém s kaší s ledovými kaštany, černorybízový džem, broskve. potah a ozdoby pravý marcipán. Váha 2,650 kg.
Africké fialky
Potřebné ingredience
kokosový korpus, černorybízový džem, pařížská šlehačka, broskve. Obal květináče mléčný marcipán, květiny pravý.
Svatební srdce a patrový k výročí kněžského svěcení
Potřebné ingredience
Srdíčka jsou s "mramorovaného" korpusu se šlehačkovým krémem, proložené jahodami. Patrový - spodní patro: Mramorovaný korpus, černorybízový džem, čokoládový krém, broskve. horní patro: Oříškovo kávový korpus, broskvový džem, krém Alžírská káva, banány. Potah - pravý marcipán, ozdoby SV
Krtek a autíčko
Potřebné ingredience
piškotový korpus, straciatellový krém s banány