JEN TAK PRO RADOST
Potřebné ingredience
PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Vanilkovo-citronový korpus, krém šlehačkovo-tvarohový s přidáním višňového smetanového jogurtu + krém ganache z bílé čokolády na pomazání celého dortu, cukerný sirup s trochou…
S růžemi a jedlou krajkou
Potřebné ingredience
světlý korpus, malinový gel, čerstvé jahody a borůvky, smartflex velvet
Včelí medvídci
Potřebné ingredience
světlý korpus, malinový gel, čerstvé jahody a borůvky, smartflex velvet
Lego Ninjago
Potřebné ingredience
světlý korpus, malinový gel, čerstvé jahody a borůvky, smartflex velvet
CHEESCAKE S JAHODAMI A HROZNOVÝM VÍNEM
Potřebné ingredience
220g skořicových sušenek, 50g rozpuštěného másla. 2 mascaprone, 1 kysaná smetana, 3 vejce, šťáva a kůra ze dvou citronů (limetek), cukr dle chuti, špetka soli. 2 zakysaný smetany, 1 vanilkový cukr. skořicový cukr, jahody, hroznové víno
Postup přípravy
Sušenky rozdrtit a smíchat s máslem. Směs napěchovat do dortové formy a nechat cca hodinu v lednici. Pak v misce vyšlehat mascarpone, cukr, smetanu, citronovou šťávu a kůru a…