Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA

ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: vanilkový s příchutí vanilkové ochucovací pasty
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidáním polotučného tvarohu ve vaničce
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky mražených jahod…

Zobrazit více...
DORTY
Máša a medveď

Máša a medveď

Potřebné ingredience

Veľké ĎAKUJEM patrí kamarátke Katke J., ktorá mi vymodelovala Mášu

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
SPONGEBOB PRO PAVLÍNKU

SPONGEBOB PRO PAVLÍNKU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: kakaový
SIRUP NA KORPUSY: višňová šťáva z kompotu
KRÉM: smetanovo-mascarponový + višňová esence
VÍŠŇOVÁ NÁPLŇ: uvařená višňová šťáva s kukuřičným škrobem do…

Zobrazit více...
DORTY
pivo k 60-tke

pivo k 60-tke

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
KOUZELNÁ BERUŠKA

KOUZELNÁ BERUŠKA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: vanilkový s přidáním vanilkové pasty
KRÉM: smetanovo-mascarponový s polotučným tvarohem
JAHODOVÉ PYRÉ
MÁSLOVÝ KRÉM s moučnou kaší: na mantinely do korpusů

Zobrazit více...
DORTY
DVOUPATRÁČEK PRO VČELAŘE

DVOUPATRÁČEK PRO VČELAŘE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

MEDOVÉ PIŠKOTOVÉ KORPUSY
MEDOVÝ SIRUP NA KORPUSY
KRÉM: smetanovo-mascarponový s tvarohem
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání a vyhlazení nerovností
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM:…

Zobrazit více...
DORTY
zlatá svadba

zlatá svadba

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
SRDCE S RŮŽEMI

SRDCE S RŮŽEMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: vanilkový
KRÉM: čokoládovo smetanový s rumovou esencí
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: máslovo bílkový
FONDÁN: bílý, domácí výroba
ZDOBENÍ: vymodelované růžičky…

Zobrazit více...
DORTY
KRÉMOVÝ S KARAMELIZOVANÝMI BANÁNY

KRÉMOVÝ S KARAMELIZOVANÝMI BANÁNY

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: pomerančový
KRÉM: čokoládovo mascarponový
KARAMELOVO-BANÁNOVÁ NÁPLŇ: nakrájené banány v karamelu
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: tvarohovo-máslový s bílou…

Zobrazit více...
DORTY
DORT S KRTEČKEM A KAMARÁDY

DORT S KRTEČKEM A KAMARÁDY

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: kakaový
KRÉM: smetanovo mascarponový s citronovou příchutí
FONDÁN na potažení a vymodelování figurek - domácí výroba
FORMA OVÁL: 34 x 24 cm
VÝŠKA DORTU: 8,5 cm…

Zobrazit více...

Kategorie