svatební
Potřebné ingredience
čokoládový a vanilkový korpus, čokoládový a vanilkový krém, potahovka K2, gelovky WI
Maková bábovka
Potřebné ingredience
2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru, 1 vanilkový cukr, 1 hrnek máku, 1 smetana,1 bílý jogurt, 2 vajíčka, půl hrnku oleje, prdopeč, špetka soli.
Postup přípravy
Vše smícháme robotem. Bábovka je jemná a opravdu moc dobrá! Pečeme na 170-200 °C. cca 40 minut.
VELKÉ SRDCE
Potřebné ingredience
Korpus - 11 vajec pr. 31cm, na každé vejce 40g cukru, 40g hladké mouky a 1 lžíce oleje. Máslový krém - Máslo 250g (82%) ušlehané s 1 vanilk. pudingem svařeným s vodou a cukrem. Tvarohový krém - Tvaroh 250g a domácí broskvová marmeláda Na dohotovení - Broskve, marcipán 1:3 cca 750g
Postup přípravy
Nejdříve upečeme korpus. Korpus necháme vychladnout a dvakrát prokrojíme. Pozor, z těchto ingrediencí se korpus po dopečení nesrazí ani neklesne :o) a přitom je nadýchaný a jemný…