Bagr
Postup přípravy
Dva korpusy na plech + čokokrém s kousky čokolády + tvarohový krém s kousky čokolády + potahovka.
Délka 45 cm, váha 5 kg
Prasátka v blátě (dělená strava)
Postup přípravy
Minidortík (průměr 16 cm) pro kamarádku. Byl to trošku oříšek - upéct ho, aby zapadal do pravidel dělené stravy. Takže je to takový "sachr" bez bílků, slazený fruktózou,…
Mrňousci jdou mlsat ovoce
Postup přípravy
Světlý korpus + jahodový a tvarohový krém + višňová marmeláda + potahovka, drátky, barvy
Šmoulové
Postup přípravy
Přízemí: světlý korpus + krém z jahod + tvarohový krém, 1.patro: mramorovaný korpus + krém z jahod + čokokrém, potahovka PDS, dohromady 4,2 kg
Do vlasů si kytku dám ...
Potřebné ingredience
Světlý korpus + vanilkový a čokoládový krém + potahovka.
Králíci při večeři
Potřebné ingredience
SVětlý krém + broskvová marmeláda a vanilkový tvarohový krém + potahovka.
S koněm
Postup přípravy
Světlý korpus + straccatela krém + potahová hmota + cukrové voskové perličky ve třech barvách + mašle kol kolem.
Tučňák Pingu
Postup přípravy
Světlý korpus + tvarohový krém a broskvová marmeláda + potahovací hmota
Sumec
Potřebné ingredience
Míry: 65 cm a 3,5 kg
Postup přípravy
světlý korpus + vanilkový a kávový krém + punčovina na dotvarování + potahovací hmota