Zobrazit přihlášovací formulář
RYBY A DARY MOŘE
Pangasius na špenátu, s rýží

Pangasius na špenátu, s rýží

Potřebné ingredience

Tohle jídlo byl v podstatě pokus. Myslím, že se vydařil a tak se s vámi podělím o recept. Špenát v téhle úpravě chutná úplně jinak, než bychom čekali... Jednoduchá a rychlá příprava určitě potěší...... Potřebujeme: pangasius filet, máslo, olivový olej, sůl, koření , bylinky (kmín, provensálské bylinky), špenát (mražené válečky či kousky), rýži

Postup přípravy

Postup:

Omyté filety osolíme, okořeníme, dáme do pekáčku. Mezi ně-pokud se překrývají, nebo na ně, klademe plátky másla a špenát. Poté lehce pokapeme olivovým olejem. Dáme…

Zobrazit více...
DORTY
Mašinka Tomáš - můj první dort vůbec

Mašinka Tomáš - můj první dort vůbec

Potřebné ingredience

Byla to tedy dřina, ale stálo to za to. Matýsek měl z mašinky ohromnou radost. Chybiček je tam spousta, vůbec se nedařilo, jsem prostě antitalent na pečení. Bojovala jsem s korpusem, krémem i potahovou hmotou :o((. Ale mašinka nakonec stojí, vcelku drží tvar a Tomáše v ní Matýsek poznal, tak je to fajn.....

Postup přípravy

Moc děkuji za inspirace a návody zde z MMB.
Korpus Dáša V., hmota Marshmallow Dáša V. a falešná potahovací Ariell.Také díky za černočerný marcipán Sabině J.
Postup je…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
Tofu na žampionech, zelenině a bazalce

Tofu na žampionech, zelenině a bazalce

Potřebné ingredience

Potřebujeme: tofu - podle chuti, já použila bylinkové - cca 10dkg (půl balíčku) 2-3 žampióny 1 cibule 1 petržel kořenová 1 mrkev brokolice olej - já dávám trošku rostlinného a trošku olivového koření dle chuti - dávám mix bylin bazalka - nejlépe čerstvá

Postup přípravy

Postup :

Tofu a žampióny nakrajeme na plátky, mrkev a petržel nastrouháme na struhadle na hrubo, cibuli, brokolici a bazalku na malé kousky... na trošce oleje osmahneme…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Brokolicová polévka s perličkami

Brokolicová polévka s perličkami

Potřebné ingredience

Potřebujeme: cibuli 1ks česnek 2stroužky olej 2 lžíce brokolici jak je libo 2 brambory mouku 2 lžíce perličky - malé kroupy 2-3 hrstě bujón Natur zeleninový nebo bylinkový (je bez glutamanu a se sníženým obsahem soli)

Postup přípravy

Postup :

Na oleji osmahneme nakrátou cibuli a česnek, zapražíme moukou, zalijeme vodou, a pak přidáme na kousky pokrátou brokolici a brambory a vsypeme perličky a vaříme…

Zobrazit více...

Kategorie