domácí čokoláda
Potřebné ingredience
120g Omegy (nebo jiného 100% tuku), 100g moučkového cukru, 1 lžička Solamylu, 2 lžičky hladké mouky, 30g kakaa (nejlépe Holandské)
Postup přípravy
Tahle čokoláda je výborná třeba na polévání cukroví, nebo růcných buchet. Když mi nějaká ta čokoláda zbyde, tak ji naliju do formiček na cukroví (vypláchnuté studenou vodou) a…
Mandlový sen
Potřebné ingredience
NA HMOTU: 200g mandlových nudliček, 100g mléčné čokolády, kousek Omegy na rozpuštění čokolády NA KRÉM: 100ml smetany ke šlehání, 150g bílé čokolády, 50g mléčné čokolády, 80g másla NA NAMÁČENÍ: 1 dávka domácí čokolády viz. můj další recept
Postup přípravy
Tohle cukroví je u nás vždycky hned pryč. Vyjde docela draze, ale u nás ho prostě každý rok vyžadují.
Postup vypadá složitě, ale je to jednoduché. Jen se pořád čeká než něco…