Zobrazit přihlášovací formulář
HOVĚZÍ MASO
Hovězí steak s rozmarýnem na fazolkách

Hovězí steak s rozmarýnem na fazolkách

Potřebné ingredience

kvalitní, uleželá hovězí roštěná, fazolky, žampiony, sůl, pepř, čerstvý rozmarýn, olivový olej

Postup přípravy

Na neděli jsem chtěla připravit tomu svému kus pořádného masa. U řezníka jsem si vybrala půl kila pěkně proležené roštěné z býka (pokud máte přístup k některému z jihoamerických…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka

Potřebné ingredience

slepičí nebo zeleninový vývar, sůl, pepř, čerstvý tymián, tři velké cibule, mouka, bílý vinný ocet, bílé víno, máslo, bíle bagety, tuhý sýr dle chuti

Postup přípravy

Ahoj holky,

mám zde jednoduchý, jak připravit klasickou francouzskou cibulačku. Na rozpáleném másle zprudka tři minuty osmahneme nakrájenou cibuli na půlměsíčky. Kombinuji…

Zobrazit více...

Kategorie