Hovězí steak s rozmarýnem na fazolkách
Potřebné ingredience
kvalitní, uleželá hovězí roštěná, fazolky, žampiony, sůl, pepř, čerstvý rozmarýn, olivový olej
Postup přípravy
Na neděli jsem chtěla připravit tomu svému kus pořádného masa. U řezníka jsem si vybrala půl kila pěkně proležené roštěné z býka (pokud máte přístup k některému z jihoamerických…
Francouzská cibulačka
Potřebné ingredience
slepičí nebo zeleninový vývar, sůl, pepř, čerstvý tymián, tři velké cibule, mouka, bílý vinný ocet, bílé víno, máslo, bíle bagety, tuhý sýr dle chuti
Postup přípravy
Ahoj holky,
mám zde jednoduchý, jak připravit klasickou francouzskou cibulačku. Na rozpáleném másle zprudka tři minuty osmahneme nakrájenou cibuli na půlměsíčky. Kombinuji…