Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Lahodné kotletky

Lahodné kotletky

Potřebné ingredience

4 ks vepřových kotlet bez kosti olej na smažení, na marinádu : 2 celá vejce 2 lžíce solamilu 1/2 lžíce majoránky 2 lžíce polévkového koření Klasik 1 lžička soli 1 lžička sladké papriky 1 lžička Podravky /Vegety/ 1,5 lžičky mletého pepře 2 střední cibule

Postup přípravy

kotlety cca 1 cm vysušíme,naklepeme,mírně nakrojíme,v misce uděláme marinádu,do uzavírací nádoby na dno dáme kroužky cibule na ni 2 ks kotlet a zalijeme polovinou marinády,znovu…

Zobrazit více...
CUKROVÍ
Lískové vánoční hrudky

Lískové vánoční hrudky

Potřebné ingredience

4 bílky, 28dkg mletých lískových ořechů, 28 dkg mletého cukru

Postup přípravy

Z bílků ušlehat tuhý snih,do něj lehce ručně vmíchat cukr a potom i mleté ořechy,na pečící papír lžičkou tvořit asi 3 cm od sebe malé hrudky,na každou hrudku nahoru dát ještě po…

Zobrazit více...

Kategorie