DORTY
Zobrazit více...
Punčák
Potřebné ingredience
PL - polévková lžíce, KL - kávová lžička, Upéct 2 x korpus, každý z : 6 vajec, 6 PL cukr krupice, 3 PL horké vody, 150 g polohrubé mouky, 1/2 sáčku prášek do pečiva / prdopeč / :O), 3 PL oleje, Sirup na namáčení korpusů: 0,8 l vroucí vody zavařit s 600g cukru + 1 KL AGARU, 4 velké citróny , 1/2 lahvičky punčové aroma, 1/2 lahvičky rumové aroma, červené a žluté potravinářské barvivo
Postup přípravy
Postup: sníh z bílků, žloutky s horkou vodou + cukr, mouku + prdopeč, olej, vyšlehat a přidat sníh. Do kulaté formy a péct cca 40 minut na 175 v elektrické troubě.
Sirup…