Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kotleta na tymiánu a hruškách

Vepřová kotleta na tymiánu a hruškách

Potřebné ingredience

4 kotlety 1cibule 1stroužek česneku 1střední hruška sůl pepř tymián

Postup přípravy

Kotlety osolíme a opepříme necháme odpočinout. Mezitím si nakrájíme na hrubo hrušku cibuli a česnek dáme na pánvičku a opečeme ( až hrušky začnou zlátnout). Opečené dáme na…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
Povidla bez míchání

Povidla bez míchání

Potřebné ingredience

3kg vypeckovaných švestek, 1/4 l octu, 500g cukru

Postup přípravy

Švestky opereme a vypeckujeme a nakrájíme na menší kousky, dáme do nádoby zasypeme cukrem a zalijeme octem a necháme do druhého dne pustit šťávu. Naložené švestky dáme do…

Zobrazit více...

Kategorie