Bramborový salát Bonduelle *vynikající, jiný nedělám*
Potřebné ingredience
265 g (1 konzerva 425 ml) sterilovaného hrášku Bonduelle, 265 g (1 konzerva 425 ml) sterilované mladé mrkve celé Bonduelle, 140 g (1 konzerva 212 ml) Lze přidat jen hrášek s mrkví, je to levnější a efekt je stejný. Zlaté kukuřice Bonduelle, 200 g cibule, 100 ml olivového oleje, 2 polévkové lžíce hořčice, sůl, pepř, worchester, 20 ml nálevu z okurek, 1 kg vařených brambor, 150 g sterilovaných okurek Bonduelle, raději mám ty zavařené od sebe.
Postup přípravy
DOPORUČUJI VARIANTU S MAJONÉZOU BEZ SMETANY
Hrášek, mrkev, a Zlatou kukuřici necháme okapat. 200 g cibule nakrájíme na větší kostičky nebo proužky a krátce orestujeme na…