CUKROVÍ
Vanilkové rohlíčky Kateřiny Fornůstkové
Potřebné ingredience
Vanilkové rohlíčky Kateřiny Fornůstkové recept :250gr hladké mouky, 180gr. másla,100gr vl. ořechů,60gr moučkového cukru, 2 žloutky, kůra z 1 /2 citronu vanilkový cukr na obalení
MOUČNÍKY, POHÁRY
Zobrazit více...
můj třetí pokus
Potřebné ingredience
piškotový korpus čokoládový krém formix a čokoflex
Postup přípravy
piškotový korpus čokoládový krém formix a čokoflex a spoustu rad od katka vdf
SLADKÁ JÍDLA
Zobrazit více...
BAVORSKÉ VDOLEČKY
Potřebné ingredience
1/2 kg polohrubé mouky, 0,2l mléka, 25 g droždí, 3 lžíce cukru, 1 vejce, 2 žloutky, 6 dkg tuku, citrónová kůra, špetka soli, olej na smažení, tvrdý tvaroh, marmeláda, šlehačka .
Postup přípravy
Droždí promícháme s cukrem, přidáme část vlažného mléka, promícháme a necháme na teple vykynout. Do prosáté mouky přidáme vejce, žloutky, citrónovou kůru, rozpuštěný tuk, špetku…