dort motýl
Potřebné ingredience
Těsto: na jeden plát 5 vajec,5 lžic cukru,5 lžic horké vody,5lžic pol. mouky.Krém:750 g.másla,500ml.mléka,4 vrchovaté lžíce pol.mouky,2 vanilkové cukry,100 g. Omegy 100% tuk,400 g. mouč. cukru.
Postup přípravy
Upeču si 3 pláty ,těsto si lze ochutit třeba kakaem nebo oříšky.Na krém si z mléka a mouky uvařím hustou kaši,do teplé vmíchám omegu , vanil.cukry a přikryji mikroténem, aby se neudělal škraloup.Máslo vyšlehám s cukrem a postupně přidávám vychladlou kaši.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
blanuse
(upraveno)
8. 1. 2011, 2:05