Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Valentinský dortíček :-))

0.0
Valentinský dortíček :-))

Potřebné ingredience

1 kulatý tvarůžek,čokoláda na vaření

Postup přípravy

A ještě jeden z povedené kuchařky.A vzhledem k negativnímu komentáři,si dovoluji podotknout,že je to celé spíš recese,ale moc se mi líbila ta představa.... :-)))

Příležitost,k níž má náš výtvor sloužit,je natolik jedinečná,že stačí vyrobit jediný kousek.Čokoládu rozpustíme a namočíme v ní tvarůžek.Polevu necháme ztuhnout a cukroví nabídneme u příležitosti svátku všech zamilovaných,našemu drahému.Výsledek se zcela jistě dostaví.Doporučuji si na něj počkat s foťákem :-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Hanali 23. 11. 2007, 11:58
můj manžel tvarůžky přímo nesnáší a já je zase miluju. Co jsme spolu, tak jím tvarůžky jenom potají. Jednou přišel domů nečekaně a načapal mě ne s milencem(žádného nemám), ale s tvarůžkem. Pusu mi dal až po 5krát vyčištění zubů, snězené jedné čokolády, žvýkání žvýkačky.....a to se ještě netvářil moc nadšeně. Takže, když jsem si představila, že mu servíruji valentinský dortíček... :-D
emilly 23. 11. 2007, 12:25
@Hanali Milá Hani,vzpomínám na dětství,kdy si dědeček nechával uzrát tvarůžky ve sklenici za oknem.Jakmile měl nastat den dé-tzn.obřadné otevření sklenice a následné požívání,prchala jsem co nejdál,nejlépe na několik hodin.Ale vyrostla jsem z toho a tvarůžky miluju.Nejím je denně,ale dokážu si je vychutnat.S manželem a širokým okolím našich přátel jsme naštěstí na stejné chuťové vlně.A můžu Vám říct,že po pomazánce se můžou utlouct.Pošlete manžela na pár dní mimo domov-nejlépe i s dětmi a zkuste ji a nezapomeňte na (B).Hezký den a děkuji za komentář.Ester
alimama 22. 11. 2007, 19:04
No - ale můj drahý mi je DRAHÝ - takže nechápu, proč..? *-) (N) (N) (N)
silvies 23. 11. 2007, 12:01
@alimama no to můj DRAHÝ je mi taky drahý, ale pro to pobavení jsem ochotna tohle udělat :-D :-D :-DZvlášť, když tak miluje čokoládu ^o) ^o) ^o)
emilly 23. 11. 2007, 12:32
@silvies Milá Silvie,děkuji za komentář. Přeju hodně odvahy a pokud ji najdete a Vašemu DRAHÉMU dortíček připravíte,dejte vědět jak to u Vás dopadlo.Ale jak napsala paní Ada,je to dost zlý recept,tak ať o DRAHÉHO nepřijdete (L).Ale mezi námi děvčaty,občas je potřeba ty našeho drahouše vyburcovat ;-)
emilly 23. 11. 2007, 11:42
@alimama Milá paní Ado.Celkem jsem tuto reakci očekávala,ale nesmíte brát všechno tak vážně,celý recept je jedna velká recese. :-).Vašemu DRAHÉMU,to rozhodně nepřipravujte.Pěkný den.Ester
alimama 23. 11. 2007, 12:24
@emilly No - o legrácky a recesi u nás doma nouze rozhodně není, ale tohleto mi prostě přišlo takové zlé.. :-S (Ne, že bych neznala žádné kandidáty na tuhle lahůdku, ale milovaná osoba to rozhodně není!) Pěkný den i Vám a hlavně VAŠEMU drahému! (H)
emilly 23. 11. 2007, 12:34
@alimama Děkuji Ado,myslím,že obzvláště s dortíčkem bude náš den ještě krásnější.A dětem to dám zítra místo odpolední bábovky,ať si taky šmáknou (zajic) (zajic). :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie