(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
vaječný koňak bez vajec
Potřebné ingredience
van.pudink, salko, rum
Postup přípravy
úplně jednoduché!
Uvaříme si pudink, dávám raději dva na 0,5 l mléka, je to hustější. Do teplého vmícháme Salko.
Po vychladnutí zamícháme rum dle chuti, případně dosladíme, ale nebývá třeba, sladký je už pudink.
Když se mi jo chce, utřu jeden žloutek s vanilkovým cukrem, dodá to trochu jinou chuť a aroma.
Uvaříme si pudink, dávám raději dva na 0,5 l mléka, je to hustější. Do teplého vmícháme Salko.
Po vychladnutí zamícháme rum dle chuti, případně dosladíme, ale nebývá třeba, sladký je už pudink.
Když se mi jo chce, utřu jeden žloutek s vanilkovým cukrem, dodá to trochu jinou chuť a aroma.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Jarkab1
(upraveno)
22. 11. 2007, 22:46
jéééé, jak dlouho to vydrží to nevím, já ho miluju, takže hranice je tuším silvestr :D ale rum je alkohol a ten konzervuje...když vydrží v klasickém vaječném mléko nebo smetana....
nahlásit

alimama
(upraveno)
22. 11. 2007, 10:07
Taky by mě zajímalo, jak dlouho vydrží? Samozřejmě v lednici..? Přece jenom - pudink..
Ale zní to lákavě, určitě zkusím, alespoň z malé dávky.


nahlásit
káta
(upraveno)
22. 11. 2007, 8:27
Dobrý den mohu se zeptat jestli se potom nekazí a jak dlouho vydrží?Teda pokud se hned nevypije.
nahlásit