(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Čínský hrnec mýho taťky
Potřebné ingredience
2 větší cibule,kilo mletého masa,česnek (7-8 stroužků),čínské zelí,rajčata(3-5),brambory (7-10),sůl,pepř,kečup,sojová omáčka
Postup přípravy
Na másle osmahneme cibuli,přidáme mleté maso,osolíme,opepříme a osmahneme.Přidáme třený česnek,podlejeme a chvilku necháme vařit.Já nechávám tak třičtvrtě hodiny.Pak přidáme na kostičky nakrájené čínské zelí,brambory a rajčata a dusíme do změknutí.Pak dochutíme kečupem a sojovou omáčkou,případně přisolíme.Pak už jen nandáme a jíme s chlebem :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
růžík
(upraveno)
6. 1. 2011, 8:57
Určitě vyzkouším
MadLenkka
(upraveno)
5. 1. 2011, 14:16
Jani, hledám nějakou sytější večeři a tohle vypadá super. Jakou to má konzistenci? Spíš jako polévka? nebo jako guláš?? Podáváte s chlebem? Díky
Janness
(upraveno)
5. 1. 2011, 14:20
@MadLenkka
Leni moc to vodou nepodlívám,dělám vedlek pětilitrák a vody dávám tak do půlky hrnce,takže je to takový hustší,ale úplně hustý jako guláš ne. Jíme to jako hlavní jídlo a s chlebem
MadLenkka
(upraveno)
6. 1. 2011, 12:46
@Janness
Repcept vypadá moc zajímavě, určitě vyzkouším, děkuju a