(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Čokoláda Polonés
Potřebné ingredience
0,5l mléka, šlehačka, kakao, hořká čokoláda nebo čokoláda na vaření, vanilkový cukr, skořice
Postup přípravy
0,5l mléka se zahřeje (nesmí vařit) a pomalu se vmíchají 2 lžičky kakaa, polévková lžíce vanilkového cukru, na hrubo nastrouhaná nebo dobře dozdrobená tabulka čokolády a lžička skořice. Mícha t lehce zahřívat aby se vše rozpustilo. Podle potřeby se dosladí cukrem a na závěr přilije smetana. Podává se teplé, navrch troška čokoládových hoblinek, pro milovníky skořice posypané ještě skořicí. Lahodná, jemná kalorická bomba :-))).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé