Moje chaloupka
Potřebné ingredience
65 dkg hl. muky, 25 dkg praskovy cukor
prasok do pernika, lyzicku skorice
2lyzicky sody bicarbony
10 dkg medu, 10 dkg rozpusteneho masla
3 vajička
lzicu rumu
ak bude moc huste, tak trosku mlieka
Postup přípravy
vypracovat, rozvalkat asi na 0,5 cm a vykrajovat...
piect asi na 180 stupnov..
ASI 10-15 minut..
treba sledovat
mozu sa plnit, su lepsie
lekvarom, alebo orechovou plnkou..
aj lekvar sa ale musi zahustit
poleva: 20 dkg praskovy cukor, 1 bielok a trochu citronove stavy. miesat asi 15 minut az bude krasne biela a hustá. Potom sa moze farbit
Toto je pouze recept na pernik... je ihned mekky :)
piect asi na 180 stupnov..
ASI 10-15 minut..
treba sledovat
mozu sa plnit, su lepsie
lekvarom, alebo orechovou plnkou..
aj lekvar sa ale musi zahustit
poleva: 20 dkg praskovy cukor, 1 bielok a trochu citronove stavy. miesat asi 15 minut az bude krasne biela a hustá. Potom sa moze farbit
Toto je pouze recept na pernik... je ihned mekky :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé