(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
>>> Vanilkový krém
Potřebné ingredience
KRÉM: ** 0,5 l mléka ** 2 vanil.pudinky ** 20dkg másla ** 1 vanil.cukr ** 15dkg cukr moučka **
Postup přípravy
Z mléka, pudinku a vanil.cukru uvařit hustý pudink a necháme úplně vychladnout. Aby se nám nevytvořil škraloup při chladnutí pudinku, položíme na něj potravinářskou fólii.... Pudink musí být zcela vychladlý (pokojová teplota. Tuto teplotu musí mít i máslo...) Pak si vyšleháme máslo a moučkový cukr a postupně po lžících přidáváme vychladlý pudink.
Lze použít do cukroví, věnečků... Nemá vůbec máslovou chuť (nemusím ji) Je jemný. Ve věnečkách je opravdu výborný. Letos jsem ho použila i do vánočního cukroví (trubičky, mušličky... a vynikající)
Kdo chce, může si i přisladit. Já to dělám podle toho, do čeho to dávám. Do věnečků přidám trošku cukru, do cukroví ne.... Záleží na každém...
Lze použít do cukroví, věnečků... Nemá vůbec máslovou chuť (nemusím ji) Je jemný. Ve věnečkách je opravdu výborný. Letos jsem ho použila i do vánočního cukroví (trubičky, mušličky... a vynikající)
Kdo chce, může si i přisladit. Já to dělám podle toho, do čeho to dávám. Do věnečků přidám trošku cukru, do cukroví ne.... Záleží na každém...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Jarmila1
(upraveno)
1. 1. 2011, 13:41
Katka, vďaka za recept
. Možno niekedy skúsim.


nahlásit

Katy
(upraveno)
3. 1. 2011, 0:11
@Jarmila1
Není zač. Až vyzkoušíte, napište. Budu se těšit

nahlásit

Vanusak
(upraveno)
1. 1. 2011, 13:05
Taky nemusím máslovou příchuť, tak někdy zkusím, díky za tip.

nahlásit

Katy
(upraveno)
3. 1. 2011, 0:11
@Vanusak
Napište potom, jak vám chutnal...

nahlásit