(recept
si oblíbilo 34 návštěvníků)
>>> Vanilkový krém
Potřebné ingredience
KRÉM: ** 0,5 l mléka ** 2 vanil.pudinky ** 20dkg másla ** 1 vanil.cukr ** 15dkg cukr moučka **
Postup přípravy
Z mléka, pudinku a vanil.cukru uvařit hustý pudink a necháme úplně vychladnout. Aby se nám nevytvořil škraloup při chladnutí pudinku, položíme na něj potravinářskou fólii.... Pudink musí být zcela vychladlý (pokojová teplota. Tuto teplotu musí mít i máslo...) Pak si vyšleháme máslo a moučkový curk a postupně po lžících přidáváme vychladlý pudink.
Je velmi jemný, nemá chuť po másle... Ve věnečkách je výýýýýborný. Letos jsem ho použila i do vánočního cukroví a je opravdu vynikající.
Je velmi jemný, nemá chuť po másle... Ve věnečkách je výýýýýborný. Letos jsem ho použila i do vánočního cukroví a je opravdu vynikající.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
havroska
(upraveno)
27. 3. 2016, 18:30
Katko máte pravdu-je výborný,košíčky máme naplněny a co zbylo se snědlo
BILKOVAI
(upraveno)
14. 12. 2011, 20:22
Letos se chystám na věnečky a vyzkouším tvůj krém. Moc se mi líbí a určitě bude Těším se a díky za recept