(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
NALOŽENÝ KAPR V MLÉCE A ČESNEKU +++
Potřebné ingredience
Kapr, mléko, sůl, česnek
Postup přípravy
Kapra zabijeme vykucháme ,stáhnem z kůže a odkostime vyčistíme opláchneme necháme okapat potom naporcujeme podle toho jaké chceme mít velké kousky osolíme ,nalisujeme česnek a potřeme kapra dáme do misky a zalijeme mlékem ( mléko lijeme po boku misky.)Dáme do rán do lednice, ráno opláchneme a osolíme ale už mim.Obalíme v trojobalu a smažime.Kapr se nakládá do mléka s toho důvodu aby se strhal pach rybiny.
nasolený a v česneku kapr už jen zalít mlékem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bonsaj
(upraveno)
23. 3. 2011, 14:38
Vyzkoušela jsem na jinou sladkovodní rybu, a je to naprosto uzasné! Pochutnaly jsme si na skvělém obědě. Děkuji za nápad.
klosan
(upraveno)
24. 12. 2010, 21:27
Dělali jsme letos poprvé, byl vynikající, jemný, chuťově o moc lepší než bez nakládání. Pěkné vánoce.
Anturka
(upraveno)
24. 12. 2010, 23:10
@klosan
Aničko, jj je to suprové není to cítit vůbec rybynou.Vám také pěkné vánoce.
Werule12
(upraveno)
24. 12. 2010, 16:21
.Krásné vánoce všem,bohatého ježíška ,štěstí v Novém roce 2011
Anturka
(upraveno)
24. 12. 2010, 16:28
@Werule12
TAKY PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2011
channah
(upraveno)
24. 12. 2010, 15:08
nedávám česnek, ale do mléka dávám už spoustu let
Anturka
(upraveno)
24. 12. 2010, 16:28
@channah
Jajoch
(upraveno)
24. 12. 2010, 14:51
Anturka
(upraveno)
24. 12. 2010, 15:33
@Jajoch
Jarmilko, děkuji