NEPEČENÁ KOKOSOVÁ ROLÁDA

Potřebné ingredience
Tmavé těsto : 2 1/2 hrnku nastrouhaných piškotů, 4 lžíce moučkového cukru, 3 lžíce kakaa, 3 lžíce rumu, trochu mléka... Náplň na kokosovou hmotu : 3 lžíce másla, 4 - 5 lžíce moučkového cukru, 3/4 hrnku strouhaného kokosu
Postup přípravy

Piškoty na tmavé těsto smícháme s cukrem, kakaem, nastrouhané piškoty a rumem - přidáme tolik mléka, aby vzniklo tužší hladké těsto... Krém na kokosovou hmotu přípravíme z utřeného tuku s cukrem a smíchaného s kokosem...

... tmavé těsto z něj vyválíme (nejlépe mezi 2 mikrotenovými sáčky) obdélníkový plát... Pak rozválíme kokosovou hmotu (mezi 2 mikroteny) na obdélník...

... hotovou kokosovou hmotu položíme na tmavé těsto...

... roládu svineme pomocí mikrotenového fólii...

...

... hotovou roládu odstraníme mikrotenový fólie a zabalíme ho do alobalu, která vydrží v chladu, tak asi 2 až tři týdny.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu













































































































